Smit Electrotechniek de electro-expert in de regio Enschede
Bent u op zoek naar een elektromonteur in Enschede en omgeving? Zoek dan niet verder: Smit Electrotechniek is al jaren een begrip in deze regio. Het vakmanschap van Smit Electrotechniek werd reeds bevestigd door honderden tevreden klanten. Of het nu gaat om een grote klus of een kleine reparatie, onze elektricien is altijd bereid u met raad en daad bij te staan. Geen probleem te groot of te klein: wij pakken alles aan.

De aanleg van elektriciteit in huis
Het bouwen of verbouwen van uw woonhuis is vaak een complex proces. Nadat de basis is gelegd, moet de elektriciteit nog aangelegd worden, zodat het wonen kan beginnen. Een goed aangelegd elektriciteitsnet is een must als het gaat om woongenot. Onze vaklui hebben een uitgebreide en uitstekende kennis over het aanleggen van ieder net, en daarbij beschikken zij nog eens over de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Samen met u bepalen we waar u stopcontacten of telefoonaansluitingen wenst te hebben. Een veilige en volledige installatie bij Smit Electrotechniek.

Elektriciteit in de keuken
Voor het aanleggen van bedrading en apparatuur in uw keuken zijn alleen de beste elektriciens geselecteerd. Bij het van stroom voorzien van een keuken is het van groot belang dat er op een zorgvuldige wijze een planning wordt gemaakt. Alleen zo kunnen we het door u gewenste eindresultaat bereiken. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan materialen ter afwerking: denk hierbij aan lichtknoppen, schakelaars en stopcontacten. Hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Smit-Electrotechniek
Ronald Smit
Asbreukerhoek 26
7546 CR   Enschede
Telefoon  +31(0)53 478 37 71
Mobiel     +31(0)6 4022 40 91
Fax         +31(0)84 758 04 74
Mail        info@smit-electrotechniek.nl
web        www.smit-electrotechniek.nl

24 uur storing dienst service Enschede. Bel... 0640224091
24 uur per dag staan wij voor u klaar bij Electro storingen, voor bedrijf en particulier met 24 uur service storingsdienst. Omgeving Enschede

          STORING OF PROBLEMEN BEL DIRECT : +31(0)6 4022 40 91

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

2010    Smit Electrotechniek Enschede    contact   sitemap  tags